Zebra Welzijn

O3 werkt samen met Zebra Welzijn, een organisatie voor brede maatschappelijke ondersteuning in de regio Haaglanden. Zebra houdt zich bezig met het uitvoeren en regiseren van maatschappelijk werk, ouderenwerk, opvoedondersteuning, sociaal-cultureel werk en met het exploiteren van welzijnsaccommodaties en het ondersteunen van bewonersinitiatieven op het gebied van welzijn.

In de Rivierenbuurt werkt Zebra vanuit buurthuis de Boskant. Kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan naschoolse activiteiten gericht op sport, cultuur, participatie en empowerment en kunnen gebruikmaken van het Haagse Hopje op het Deltaplantsoen. Ouders en wijkbewoners kunnen terecht voor opvoedvraagstukken, algemeen maatschappelijk werk en activiteiten gericht op participatie.

Van de Jan van Nassauschool gaan een aantal groepen tijdens de overblijf naar Zebra, waar Zebra-medewerkers de tussenschoolse opvang begeleiden. Ook een deel van de WTS-lessen krijgen de kinderen in de Boskant, waar medewerkers van Zebra hen lesgeven. 

Zebra Welzijn
070 205 20 23
info@zebrawelzijn.nl