Daan Dak

Voor en na schooltijd en in de vakanties biedt Daan Dak de buitenschoolse opvang (BSO) waar uw kind even kan bijkomen van de schooldag en activiteiten naar wens kan ondernemen. De gezellige sfeer maakt dat kinderen zich (net als) thuis voelen. Daan Dak heeft een verticale groep waarin kinderen van 4 tot 14 jaar bij elkaar zitten.

Aan het einde van de schooldag halen wij uw kind op school op en brengen het naar het kindercentrum. Daar kunnen de kinderen hun verhaal kwijt en eten en drinken ze samen iets. Daarna kunnen ze samen of alleen spelen, binnen of buiten, huiswerk maken, naar een vriendje (met uw toestemming) of meedoen aan een gezamenlijke activiteit. Er is leuk spelmateriaal aanwezig en er is altijd de mogelijkheid om buiten te spelen. Onze mede­werkers begeleiden de kinderen bij het maken van hun eigen keuzes.

Wanneer u vroeg begint met werken, kan uw kind al vóór schooltijd bij ons terecht en brengen wij het naar school. Ook op de zogeheten margedagen voor het onderwijzend personeel – vrije dagen voor de kinderen vanwege onderwijsgerelateerde taken en overleg van leerkrachten – kan uw kind naar Daan Dak.

Daan Dak
070 820 01 86
info@dakkindercentra.nl